joi, 29 august 2013

Sandra Oh paraseste "Anatomia lui Grey"

Dupa 10 sezoane si 9 ani petrecuti pe platourile celui mai bun serial medical de la Hollywood, actrita in varsta de 42 de ani se simte pregatita sa se desparta de personajul care i-a adus succesul.
Cristina Yang este unul dintre personajele principale, aparand inca din primul episod.

"A fost un mare privilegiu să interpretez personajul Cristina Yang. Sunt în acelaşi timp tristă şi încântată să văd unde o va duce acest ultim sezon al ei", a declarat actrita americana de origine asiatica.

Cu toate ca Sandra Oh a declarat ca exista posibilitatea ca si Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Chandra Wilson si Justin Chambers sa paraseasca serialul, producatorii au anuntat ca acesta nu se va termina dupa sezonul 10.

Serialul "Anatomia lui Grey", produs de studiourile ABC, este câştigătorul a 37 de premii internaţionale, dintre care două Globuri de Aur: în 2006, acordat Sandrei Oh (interpreta Cristinei Yang) - cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial TV, iar în 2007 - pentru cel mai bun serial de televiziune. Actorii din rolurile principale, dar şi serialul în sine au mai obţinut alte 95 de nominalizări (Emmy, Globul de Aur) de la debutul producţiei pe micile ecrane, în 2005.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu