sâmbătă, 4 mai 2013

Readiness Is All


In cel mai nou episod din GA s-a alaturat un nou medic, un specialist craniofacial, Lauren, interpretata de Hilarie Burton. De-a lungul intregului episod, aceasta a flirtat cu Arizona punand fanii Calzona pe jar. DON’T PANIC!
Jo si Alex au continuat sa se evite din cauza lui Jason care, pana la final, s-a dovedit a fi o persoana violenta “exersandu-si” maiestria chiar pe iubita lui. Ranita si trista, Jo a venit la Alex pentru a-i cere ajutorul.
Bailey inca nu s-a putut obisnui cu ideea ca nu a fost vinovata direct de moartea pacientilor, ea petrecandu-si tot timpul in laborator facand teste. Dupa ce toti colegii s-au straduit sa o convinga sa renunte la micul “protest”, Ben a venit din L.A si a determonat-o sa renunte la idee.
In promo-ul de saptamana viitoare il vedem pe Alex rugandu-l pe Derek sa il salveze pe Jason. Oare a fost atat de furios incat a reusit sa il aduca intr-un stadiu atat de grav?! Meredith cade pe scari punand viata ei si a copilului in pericol, iar Heather face prima operatie solo.
In Seattle vine o mare furtuna, asa cum Owen anunta la inceputul promo-ului: “Massive storm's coming: hurricane, forced wins, and heavy rain”, iar Grey+Sloan Memorial va fi si el afectat.
Intr-un interviu recent, Shonda a declarat ca in ultimul episod vom asista la un moment emotionant, unul dintre personaje pierzand lupta cu viata. Sa fie oare Jason? Meredith? Jackson? Mai avem doua saptamani pana la marele final si tensiunea creste.
Intrebata daca sezonul 10 va fi si ultimul, Shonda a spus clar “No”.Asa ca, dragi fani Grey’s, pregatiti-va pentru inca doua sezoane!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu