joi, 5 septembrie 2013

Meredith, Cristina....si Callie?

Meredith si Cristina vor ramane mereu cele mai bune prietene, dar in sezonul 10 vor gasi o alta prietena de incredere: Callie. Ea va avea nevoie de cineva apropiat pentru a trece peste despartirea de Arizona si, in lipsa lui Mark, le va descoperi pe cele doua.
Intr-un interviu acordat recent, Sara Ramirez a facut cateva dezvaluiri despre ce se va intampla cu Callie in sezonul urmator.
Desigur, ele s-au ajutat reciproc in sezoanele precedente. Callie l-a ajutat pe Owen sa treaca peste socul posttraumatic, pe Meredith sa invete pentru examene, iar Cristina a ajutat-o pe Callie dupa ce a suferit accidentul de masina.

"Au foarte multe in comun, dar, mai ales, Meredith si Callie care sunt mame. Astfel, Meredith va primi sfaturi de la Callie, iar acesta ii va deveni confidenta. Cele trei vor deveni foarte apropiate, cel putin la inceputul sezonului. Insa, la un moment dat, Callie se va simti tradata de una din ele".

De cine se va simti Callie tradata?




Un comentariu:

  1. Poate Callie se va simti tradata pentru ca Cristina sau Meredith va vorbi cu Arizona si va crede ca incearca sa o ajute pe ea.

    RăspundețiȘtergere