vineri, 28 septembrie 2012

SEZONUL 9 - EPISODUL 01

Astazi a avut loc premiera sezonului 9 din Grey's Anatomy.. Asa cum ne asteptam, primul episod i-a aratat pe medicii de la SGMW la cateva luni de la accident.
Insa, nu toti asa cum voiam sa ii revedem. De departe, surpriza episodului a fost Mark Sloan. Desi a anuntat ca paraseste serialul, nu multi s-au asteptat la un asemenea final pentru personajul interpretat de Eric Dane. Nici Arizona Robbins nu a scapat fara amintiri urate. Asa cum se zvonea inca de la finalul sezonului 8, Arizona si-a pierdut piciorul stang in accidentul de avion. Acum Callie se "lupta" cu ea incercand sa o convinga din nou sa mearga.
Toate personajele sunt vizibil afectate de eveniment. Derek se intoarce in sala de operatii, insa ascunde de colegi faptul ca nu este complet refacut. Meredith incearca sa il convinga sa amane revenirea, dar el se impotriveste.
Alex este hotarat sa plece la Hopkins, simtindu-se putin vinovat, dar si norocos, pentru faptul ca si el trebuia sa se afle in avion.
Kapner se intoarce acasa, la ferma, insa Owen merge sa o convinga sa revina la spital. Jackson trece si el printr-o perioada tulbure dupa ce isi vede "profesorul" pe patul de spital, tinut in viata doar de aparate. Cristina pleaca la Mayo unde se confrunta cu un stil total diferit de cel de la Seattle Grace si incearca sa se acomodeze. Vorbeste zilnic cu Meredith, insa relatia lor este in pericol mai ales distantei care le desparte.

 Saptamana viitoare vom avea cel de-al doilea episod in care medicii isi vor aminti cum au fost salvati dupa o saptamana petrecuta in padure. Amintiri, povesti impresionante si secvente emotionante, pe 5 octombrie in "Remember the time".

Episodul 1 aici .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu