vineri, 28 septembrie 2012

SEZONUL 9 - EPISODUL 01

Astazi a avut loc premiera sezonului 9 din Grey's Anatomy.. Asa cum ne asteptam, primul episod i-a aratat pe medicii de la SGMW la cateva luni de la accident.
Insa, nu toti asa cum voiam sa ii revedem. De departe, surpriza episodului a fost Mark Sloan. Desi a anuntat ca paraseste serialul, nu multi s-au asteptat la un asemenea final pentru personajul interpretat de Eric Dane. Nici Arizona Robbins nu a scapat fara amintiri urate. Asa cum se zvonea inca de la finalul sezonului 8, Arizona si-a pierdut piciorul stang in accidentul de avion. Acum Callie se "lupta" cu ea incercand sa o convinga din nou sa mearga.
Toate personajele sunt vizibil afectate de eveniment. Derek se intoarce in sala de operatii, insa ascunde de colegi faptul ca nu este complet refacut. Meredith incearca sa il convinga sa amane revenirea, dar el se impotriveste.
Alex este hotarat sa plece la Hopkins, simtindu-se putin vinovat, dar si norocos, pentru faptul ca si el trebuia sa se afle in avion.
Kapner se intoarce acasa, la ferma, insa Owen merge sa o convinga sa revina la spital. Jackson trece si el printr-o perioada tulbure dupa ce isi vede "profesorul" pe patul de spital, tinut in viata doar de aparate. Cristina pleaca la Mayo unde se confrunta cu un stil total diferit de cel de la Seattle Grace si incearca sa se acomodeze. Vorbeste zilnic cu Meredith, insa relatia lor este in pericol mai ales distantei care le desparte.

 Saptamana viitoare vom avea cel de-al doilea episod in care medicii isi vor aminti cum au fost salvati dupa o saptamana petrecuta in padure. Amintiri, povesti impresionante si secvente emotionante, pe 5 octombrie in "Remember the time".

Episodul 1 aici .

joi, 20 septembrie 2012

PROMO 01x9 "Going going gone"

Desi am spus ca nu voi mai posta despre sezonul pana saptamana viitoare cand apare primul episod, acum chiar nu ma pot abtine.
Aici este primul promo oficial al episodului "Going going gone" ce va aparea pe 27 septembrie:




Revenim cu update-uri :)

vineri, 14 septembrie 2012

Jessica Capshaw despre Arizona: “Lucrurile sunt rele, foarte rele..”



 Dupa finalul sezonului 8 am auzit multe zvonuri legate de viitorul Dr. Arizona Robbins. Multi spuneau ca ea si-ar putea pierde piciorul sau, mai rau, viata.

Site-ul Wetpaint Entertainment a realizat un scurt interviu cu Jessica Capshaw, Dr. Arizona Robbins din Grey's Anatomy. Dupa o prima parere stirile nu sunt bune, dar nici rele pt fanii Arizonei. Ramane sa vedem ce urmeaza.


Wetpaint Entertainment: Ultima data cand am vazut-o pe Arizona, nu se afla intr-o stare prea buna. Stiu ca nu ne poti dezvalui prea multe despre starea ei, dar exista vreun amanunt care ar putea linisti fanii?

Jessica: Nu pot spune prea multe. Nu, chiar nu pot! Era intr-o stare foarte proasta. Este intr-o stare foarte foarte rea. Lucrurile sunt foarte foarte foarte rele. Serios, chiar sunt. Si este si un mare semn de intrebare in ceea ce priveste “viitorul” ei. Evident, la finalul sezonului au ramas foarte multe semne de intrebare  Sunt multe personaje care au plecat, asa ca sezonul 9 va rearanja lucrurile si va da timp fanilor serialului sa se acomodeze cu noii actori.


WE:  Ei bine, sunt cateva lucruri deja lamurite. Grey’s a pierdut deja 3 actori foarte buni. Chyler si Kim au plecat, iar Eric a anuntat si el ca va parasi distributia. Ce pareri ai de aceste plecari? Mai ales cea a lui Eric alaturi de care ai muncit cel mai mult?

JCap: Nu stiu prea multe despre aceste despartiri. In ultimul timp am stat mai mult acasa, cu familia mea. Ca si fan, imi vor lipsi mult aceste personaje, Lexie Grey, Mark Sloan, Teddy Altman. Dar stiti, show-ul nu va fi la fel fara ei, dar povestea merge mai departe si cum am spus sunt inca multe semne de intrebare.


WE: Cum o va afecta pe Callie plecarea lui Mark, avand in vedere ca el este o mare parte din viata ei?

JCap: O spun din nou, ca si fan, cred ca va fi foarte interesant avand in vedere ca Mark este tatal copilului ei. Au avut o relatie foarte interesanta asa ca astept sa vad cum va continua povestea.


WE: Despre Sophia ce ne poti spune?

JCap: Saraca Sophia, va fi greu fara un tata!



Ceva pareri?Imi este putin teama pentru ea, dar mai sunt doar 13 zile pana la debutul sezonului 9 asa ca inca putin suspans nu strica! :)

joi, 6 septembrie 2012

Remember the time

Al doilea episod din Sezonul nr 9 se va numi "Remember the time". Atunci medicii "se vor intoarce" la locul accidentului si isi vor aminti cum au fost salvati si ce s-a intamplat in zilele imediat urmatoare.
Amintirile vor fi la fel de puternice intrucat acel eveniment a lasat fiecarei persoane direct implicate nu numai imagini greu de uitat, ci si rani fizice si semne ce nu vor disparea niciodata.
De asemenea, ultimul sezon va fi unul al iubirii, asa cum l-a descris creatoarea Shonda Rhimes. Lucrurile se vor linisti intre Meredith si Derek, acum vor avea propria "casa a viselor", o familie fericita si cariere promitatoare. Singurii care vor mai avea ceva probleme vor fi Critina si Owen, dar apele se vor linisti pe parcurs.
 "Remember the time" va fi difuzat pe data de 4 octombrie (SUA) - 5 octombrie (Romania).

Faze amuzante-sezonul 8

Sa vedem cateva scene foarte amuzante de la filmari. cat imi place de Jessica (Arizona)! "and....and...and" :))


duminică, 2 septembrie 2012

Jesse Williams s-a casatorit.

Jesse Williams, cel care il interpreteaza pe Dr. Jackson Avery, s-a casatorit sambata aceasta (1 septembrie) cu Aryn Drake-Lee, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de iubire inca din anul 2007.
Cei doi si-au schimbat juramintele intr-un cadru restrans, intr-o capela din Los Angeles, in fata familiilor si catorva prieteni apropiati.
Jesse Williams (31 de ani) si Aryn Drake-Lee( 32 de ani) s-au intalnit in urma cu 6 ani, atunci cand el preda istoria intr-o scoala din New York.

BUZZ: Noutati despre sezonul 9

De curand a aparut un articol in care se vorbeste despre primele episoade ale sezonului 9. Producatorul executiv al serialului a declarat faptul ca "Mark s-ar putea sa nu supravietuiasca" ceea ce cred si eu din ce in ce mai mult.Ma indoiesc de faptul ca acesta ar pleca intentionat in alt oras, parasindu-si familia. Si despre Dr. Arizona Robbins stirile nu sunt tocmai bune. Avem, insa, certitudinea ca aceasta va scapa cu viata, dar piciorul stang ii va fi amputat. Derek se va intoarce la munca, de asemenea, ceea ce dovedeste ca mana lui va fi in regula. Cristina va parasi SGHMW pentru a merge la Mayo. Aflata in relatii mult mai bune cu Dr. Owen Hunt, probabil vor pleca impreuna, insa nu vor disparea din peisaj.
 Au mai ramas mai putin de 30 de zile pana la premiera ultimului sezon. Sa ramanem increzatori si sa speram ca totul va fi OK :)

sâmbătă, 1 septembrie 2012

Meredith, noua Bailey

Dupa ce in sezoanele trecute am vazut-o pe Meredith mai mult ca un personaj ce intra din ce in ce mai mult in incurcaturi, in sezonul 9 vom vedea o fata mai dura a personajului principal.
Pe site-ul TV Guide a aparut o declaratie facuta de Ellen Pompeo in care spunea ca "Grey este foarte nervoasa, cel putin la inceputul seriei". Asta sa fie oare cauzata si de pierderea lui Lexie sau doar de faptul ca acum este un medic complet si doreste sa isi sperie colegii si noii invatacei?
Vom vedea de pe 27 septembrie, atunci cand incepe sezonul 9 al serialului Anatomia lui Grey.